BeWell E585

16.836,00  z DDV

234 cm x 234 cm x 102 cm / 85 šob / max. 5 oseb

Opis

be_well_logo

BeWell Spas so proizvajalci vrhunskih masažnih bazenov iz Quebeca v Kanadi. Njihovi masažni bazeni združujejo evropski dizajn in kanadsko kakovost, s čimer se zagotovi vrhunska izkušnja pri sprostitvi. Pri proizvodnji masažnih bazenov pa sodelujejo s številnimi priznanimi dobavitelji ter uporabljajo samo najbolj kakovostne kanadske in ameriške komponente.

Model BeWell E585 ima 2 ležišči in 3 sedišča. Executive model opremljen je s 4 črpalkami, telesu pa nudi močno in globoko masažo. Vsi sedeži in ležišče imajo različne oblike, ki najbolje ustrezajo kateremu koli delu telesa. Noge dvojnih curkov, posebni vrtljivi hrbti šob z dvojnimi spinerji ponujajo izjemno masažo tudi za najbolj zahtevne ljudi. Uživajte v zmogljivosti in dizajnu kanadske proizvodnje. Executive linija je popolnoma opremljena, brez možnosti dodatkov.

Installation du jour. 😎🌴👍Spa be Well Canada série Excutive modèle E 585. Full options:3 pompes à eau1 pompe à air82 jets totalCascadeChromotherapie Système sel de brome (traitement de l'eau autonome)WifiBluetoothVulcano jetClavier couleur tactileJets reverses chroméesLes dans vers 5" et 3"

Objavil/a Vincent Grattepanche dne Četrtek, 17. maj 2018

 

Ogrodje: Vsak BeWell Canada masažni bazen je narejen iz najboljšega kanadskega bora, ki se uvršča v razred 4, kar pomeni, da je les zaščiten pred vremenskimi vplivi in se ne razgradi. Prednost uporabe lesa je, da absorbira vibracije, ki jih naredijo močni curki iz masažnih šob. Črpalke so vgrajene v tihi blok, kateri ponovno absorbira vibracije in hrup.

Izolacija: Uporabljamo samo najboljšo izolacijo v vseh modelih masažnih bazenov. Za dobro izolacijo poskrbi 4 cm debela poliuretanska izolacija z visoko gostoto, z dodatno refleksivno folijo. Ta “odbija” toploto, ki jo ustvarjajo črpalke nazaj v notranjost masažnega bazena, zraven tega pa na drugi strani preprečuje vdor zunanjega zraka. Toplota iz črpalk se tako “reciklira”. Prav tako je vsak masažni bazen opremljen s termalnim pokrovom za še večjo izolativnost.

Školjka: Naše školjke so termoformirane in laminire. Izkušnje in strokovno znanje nam omogočajo izdelavo odlične školjke, ki mora biti popolnoma odporna proti  najrazličnejšim vremenskim vplivom.

Uporabnikom prijazne nadzorne plošče: Edinstven uporabniški vmesnik in privlačen nov način za nadzor vašega masažnega bazena, opreme in dodatkov!

Dodatne informacije

Teža 440 kg
Dimenzije 234 × 234 × 102 cm
Ležišča/sedišča

1/5

Količina vode

1500 l

Število masažnih šob

Vodne šobe: 72 + Volcano šoba
Zračne šobe: 13

Vodne črpalke

3 x vodna – Gecko XP2e – 2 kW (dvostopenjska)
1 × zračna – CG Air – 700 W

Grelec

Gecko Heat.wav 3kW (230V/50Hz)

Nadzorni sistem

Gecko In.YE-5 / In.K1000 (zaslon na dotik)

Vključeno

– Osvetljeni slap
– BeWell zvočni sistem z nizkotoncem (subwoofer)
– BeWell WiFi
– BeWell avtomatski čistilni sistem (Gecko In.Clear)
– LED osvetljene masažne šobe

Morda vam bo prav tako všeč…