NordKap EDEN

4.392,00  z DDV

165 x 165 x 74 cm / 18 šob / max. 2 osebi

Šifra: NK2016EDE Kategorija: Oznake: , , ,

Opis


Novost! Masažni bazen Eden je odlična izbira za manjše prostore (stanovanja, terase). Ta masažni bazen je namenjen za dve osebi, par ali manjšo družino in zagotavlja visoko udobje ter učinkovitost za tako majhen bazen. “Eden” ima ima 18 masažnih šob, kateri omogočajo odlično masažo hrbtnega dela telesa. Zaradi svoje oblike je primeren za postavitev v vogalni del.

Energetska učinkovitost: S količino 500 litrov je model Eden bolj ekonomična in energetsko učinkovita alternativa večjim modelom s prostornino, kateri potrebujejo 1200-1500 litrov vode.

Ameriška elektronika: NordKap masažni bazeni so opremljeni s krmilnim sistemom in grelcem ameriškega proizvajalca Balboa. Kot eden izmed vodilnih igralcev pri izdelavi nadzornih plošč in drugih komponent za masažne bazene, ste za več let preskrbljeni z visoko kakovostjo masažnega bazena. Funkcije masažnega bazena se zlahka nadzorujejo preko gumbov na priročnem zaslonu Balboa.

Posebna izolacija: NordKap masažni bazeni imajo poseben povdarek na izolaciji. V nosilnem podnožju je 3 cm debela izolacija. Tri stranice ohišje bazena so izolirano s 5 cm debelo izolacijo in toplotno refleksivno folijo. Stranica, kjer je dostop do elektronike pa s 3 cm debelo izolacijo. Na koncu pa je tukaj še debel 15 cm izolacijski pokrov. Zelo dobra izolacija pripomore tako k precejšnjemu znižanju stroškov ogrevanja vode. Prav tako se slišnost črpalk v masažnem bazenu precej zmanjša.


Dodatne informacije

Teža 200 kg
Dimenzije 165 × 165 × 74 cm
Ležišča/sedišča

0/2

Količina vode

400 litrov

Število masažnih šob

Vodne šobe: 18

Vodne črpalke

1 x LX LP200 (1,5 kW)

Cirkulacijska črpalka

SpaNet QuietFlo 250 W

Grelec

2kw Balboa

Nadzorni sistem

Balboa

Električni priključki

3-fazni, 3x16A (400V) optimalno
1-fazni, 1x16A (230V) minimalno

Dezinfekcija

Ozon

Filter

1 Superfine paper filter

Razsvetljava

Večtočkovna LED razsvetljava

Barvna kombinacija

Barva školjke: Gypsum (bela kvarčna)
Barva ohišja: siva Anracit

Morda vam bo prav tako všeč…