Platinum ONYX

7.686,00  z DDV

220 x 220 x 94 cm / 122 šob / max. 5 oseb

Opis


Novost! Masažni bazen Onyx ima 2 ležišče in 3 sedišč in je narejen kot nalašč za večjo družino. Onyx se lahko pohvali s kar 122 masažnimi šobami različnih vrst in intenzivnostjo curkov, kateri vas bodo popolnoma sprostili. Masažni bazen Onyx ima posebne rotacijske curke, ki omogočajo širšo masažo čez ciljno mišično skupino. Na podlagi tega lahko določite katera so tista področja vašega telesa, ki potrebujejo globljo in bolj močno masažo.Razsvetljava: Znanstveniki trdijo, da količina osvetlitve vpliva skozi živčni sistem na naša čustva, zato je v vseh modelih Platinum Spas vključena LED razsvetljava. To daje masažnemu bazenu zelo moderen videz, vendar pa tudi pozitivno izboljša duševno razpoloženje samega uporabnika.

Glasba: V vsak model je možno priključiti vsako MP3 napravo in jo povezati z Bluetooth sistemom. V masažnem bazenu lahko sedite in se sprostite ob poslušanju vaših najljubših pesmi preko dveh vgrajenih zvočnikov, ki veljata za standardno opremo.

Nadzorna plošča: Balboa je največji svetovni proizvajalec elektronskega nadzornega sistema (upravljanja) za masažne bazene. Njihova dolgoletna prisotnost na trgu, nenehne raziskave in razvoj, zagotavljajo zanesljivost, inovativnost, enostavnost uporabe in .

Vzdrževanje: Ohišje, ki se uporablja ne potrebuje vzdrževanja, saj je iz lesnega kompozita, ki ima več prednosti v primerjavi z navadnim lesom. Ohišje je tako bolj odporno na vremenske vplive (dež, vlaga, UV žarki). Tako se ne uniči in ne zbledi, zato ima masažni bazen podaljšano življenjsko dobo.

Masaža vratu: Masažni bazen tako omogoča masažo vratu, s katero sprostite napetost po dolgem dnevu pri delu. Masaža olajša mišično napetost in bolečine v vratu, kakor tudi elastičnost kože in mišic.

Dvojni filtracijski sistem: Masažni bazen je opremljen s popolnoma novim sistemom dvojnega filtriranja, kateri ima tudi zelo sodoben videz. Filter odstranjuje delce in bakterije iz vode in tako ohranja vodo kristalno čisto.


Dodatne informacije

Teža 415 kg
Dimenzije 220 × 220 × 94 cm
Ležišča/sedišča

2/3

Število masažnih šob

Vodne šobe: 122

Vodne črpalke

3 x LX LP200 (1,5 kW)

Cirkulacijska črpalka

LX JA50 (375 W)

Grelec

3kw Balboa (3KW/220-240VAC)

Nadzorni sistem

US Balboa sistem BP2100 TP800

Električni priključki

Optimalno: 3 × 16A
Minimalno: 1 × 25A

Dezinfekcija

Ozon

Filter

Dvojni filtracijski sistem (50mg/h)

Razsvetljava

Podvodna in večtočkovna LED razsvetljava

Naslonjala

3 komadi

Izolacijski pokrov

Vključeno

Bluetooth glasbeni sistem

Vključeno

Material školjke

Akril ameriškega proizvajalca Aristech

Morda vam bo prav tako všeč…