Superior ATLANTIC FAMILY XL

14.640,00  z DDV

249 cm x 234 cm x 102 cm / 80 šob / max. 7 oseb

Opis

superior_logo

Ameriški masažni bazeni Superior Spas so sestavljeni ter izdelani iz ameriških sestavnih delov najvišje kakovosti. Sodelujejo z vodilni dobavitelji v industriji, da se zagotovijo najboljši masažni bazeni po dostopni ceni. Masažni bazen Atlantic Family XL je veliki masažni bazen v katerem lahko hkrati uživa 7 oseb. Sproščanje pa omogoča 80 posebnih masažnih šob.

Super izolativnost: Učinkovita izolacija je izredno pomembna pri masažnih bazenih, saj s pomočjo le te zmanjšamo stroške na minimum. Polymax izolacija v vseh Superior Spas izkorišča toplotne koristi iz opreme masažnega bazena, tako da zbira odpadno toplote energijo in jo vrača nazaj v vodovod in školjko, medtem ko pa hladnejši zunanji zrak ostane zunaj.

Zelena energija zadrževalnega sistema: Pri Superior Spas vam nudimo enega izmed najbolj energetsko učinkovitih zadrževalnih masažnih bazenov v industriji. Naša školjka z akrilom ABS in dvo-delnim poliuretanskim sistemom maksimira toploto, tako da boste prihranili denar.

Povezava s pametnim telefonom: Superior Spas aplikacija  omogoča takojšen dostop do vašega masažnega bazena, ne glede na to kje ste. Aplikacija preoblikuje vaš pametni telefon iOS/Android ali tablični računalnik v brezžični daljinski upravljalnik, ki vam omogoča nadzor vseh vidikov vašega masažnega bazena.

Plug & Play: Superior Spas je zasnoval vrsto Plug & Play masažnih bazenov. Ti izdelki so izredno priljubljeni pri ljudeh, ki ne želijo plačati za električarja.

Masaža bokov in pasu – Te ekskluzivne šobe za pas in boke so na pravem mestu, saj vam pomagajo pri razgradnji maščob okrog bokov ter tonirajo vaše telo. Njihova masaža je lahko tudi koristna pri rehabilitaciji po poškodbi kolka ali operacije.

Masaža stopal – Redna masaža stopal skupaj z refleksologijo pomaga pri spodbujanju fiziološkega kot tudi fizičnega zdravje. Masaža stopal pomaga pri bolečinah v nogah ter bolečinah, kot so glavoboli, migrene, bolečine v vratu, spodnji in zgornji hrbtenici.

Masaža vratu – Ustvarili smo posebne šobe za masažo vašega vratu po napornem delovnem dnevu, s pomočjo katerih lahko ponovno zadihate. Kot da bi imeli doma osebnega maserja!

Dodatne informacije

Teža 458 kg
Dimenzije 249 × 234 × 102 cm
Teža poln bazen

3072 kg (poln)

Ležišča/sedišča

0/7

Količina vode

2614 litrov

Število masažnih šob

Vodne šobe: 80 Max Pro masažne šobe
– vključene masažne šobe za vrat in ramena

Vodne črpalke

3 x 3HP Balboa

Cirkulacijska črpalka

Prva stopnja vodne črpalke (350 W)

Grelec

Gecko Heat.wav 2kW (230V/50Hz)

Nadzorni sistem

Superior Smart Touch

Zvočni sistem

2 x Pop Up zvočnika + 2 akrilna zvočnika

Dodatne možnosti

– Superior Spas avtomatski dozirni sistem
– Superior Dynamic Sequencer
– Aromaterapija
– Superior LED razsvetljava masažnih šob
– Superior aplikacija za pametne telefone

Morda vam bo prav tako všeč…