superior_logo

Novost! Razširjamo našo ponudbo masažnih bazenov, tako da vam sedaj ponujamo tudi masažne bazene ameriškega dobavitelja Superior Spas.

Ameriški masažni bazeni Superior Spas so sestavljeni ter izdelani iz ameriških sestavnih delov najvišje kakovosti. Sodelujejo z vodilni dobavitelji v industriji, da se zagotovijo najboljši masažni bazeni po dostopni ceni.

Super izolativnost: Učinkovita izolacija je izredno pomembna pri masažnih bazenih, saj s pomočjo le te zmanjšamo stroške na minimum. Polymax izolacija v vseh Superior Spas izkorišča toploto, ki jo ustvarjajo črpalke pri svojem delovanju. Ta toplote ne gre v nič ampak se ohranja v notranjosti bazena (pod školjko), hkrati pa preprečuje vdoru hladnega zunanjega zraka.

Zelena energija: Pri Superior Spas vam nudimo ene izmed najbolj energetsko učinkovitih masažnih bazenov v industriji. Naša školjka iz ABS akrila in dvo-delnim poliuretanskim sistemom maksimira toploto, tako da boste prihranili denar.

Povezava s pametnim telefonom: Superior Spas aplikacija  omogoča takojšen dostop do vašega masažnega bazena, ne glede na to kje ste. Aplikacija preoblikuje vaš pametni telefon iOS/Android ali tablični računalnik v brezžični daljinski upravljalnik, ki vam omogoča nadzor funkcij vašega masažnega bazena.

Prikaz vseh 13 rezultatov