Superior Dynasty Spas

Ameriški masažni bazeni Superior Dynasty Spas so sestavljeni ter izdelani iz ameriških in (ali) kanadskih sestavnih delov najvišje kakovosti. Odlikuje jih lep dizajn in čiste linije. Posebej pa se masažni bazeni Superior Dynasty odlikujejo po izredni masaži, za kar poskrbijo posebne zelo velike in raznolike masažne šobe. Med njimi predvsem izstopa posebna šoba Master Pro, kjer je v eni šobi dejansko združenih 14 masažnih šob.

Super izolativnost: Učinkovita izolacija je izredno pomembna pri masažnih bazenih, saj s pomočjo le te zmanjšamo stroške na minimum. Polymax izolacija v vseh Superior Dynasty Spas izkorišča toploto, ki jo ustvarjajo črpalke pri svojem delovanju. Ta toplote ne gre v nič ampak se ohranja v notranjosti bazena (pod školjko), hkrati pa preprečuje vdoru hladnega zunanjega zraka.

Zelena energija: Pri Superior Dynasty Spas vam nudimo ene izmed najbolj energetsko učinkovitih masažnih bazenov v industriji. Naša školjka iz ABS akrila in dvo-delnim poliuretanskim sistemom maksimira toploto, tako da boste prihranili denar.

Veliko opcij in dodatkov: Na voljo je precej zanimivih dodatkov, kot so osvetljene šobe, ohišje, večpodročna barvna nastavitev, zmogljiv zvočni sistem z ojačevalcem in nizkotoncem, WiFi sistem za daljinsko upravljanje in nadzorovanje masažnega bazena in še vrsta drugih možnosti.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.