Superior Spas

 

top2 masažni bazen

Ameriški masažni bazeni Superior Spas so sestavljeni ter izdelani iz ameriških sestavnih delov najvišje kakovosti. Sodelujejo z vodilni dobavitelji v industriji, da se zagotovijo najboljši masažni bazeni po dostopni ceni.

Super izolativnost: Učinkovita izolacija je izredno pomembna pri masažnih bazenih, saj s pomočjo le te zmanjšamo stroške na minimum. Polymax izolacija v vseh Superior Spas izkorišča toploto, ki jo ustvarjajo črpalke pri svojem delovanju. Ta toplote ne gre v nič ampak se ohranja v notranjosti bazena (pod školjko), hkrati pa preprečuje vdoru hladnega zunanjega zraka.

Zelena energija: Pri Superior Spas vam nudimo ene izmed najbolj energetsko učinkovitih masažnih bazenov v industriji. Naša školjka iz ABS akrila in dvo-delnim poliuretanskim sistemom maksimira toploto, tako da boste prihranili denar.

Povezava s pametnim telefonom: Superior Spas aplikacija  omogoča takojšen dostop do vašega masažnega bazena, ne glede na to kje ste. Aplikacija preoblikuje vaš pametni telefon iOS/Android ali tablični računalnik v brezžični daljinski upravljalnik, ki vam omogoča nadzor funkcij vašega masažnega bazena.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.