Favorit Spas

Masažni bazeni Favorit spas so nekako “domači” izdelek, saj z proizvajalcem sodelujemo pri njihovem razvoju. Proizvajalec Favorit s proizvodnjo v Srbiji ima več kot 25 let izkušenj pri izdelavi in razvoju masažnih kadi, tako da je v izdelavo in razvoj masažnih bazenov vtkano vso pridobljeno znanje in izkušnje.

Moto masažnih bazenov Favorit spas je brez kompromisa. Gre za vprašanja kvalitete, uporabnosti, praktičnosti in vzdržljivosti. Tako so vgrajeni izbrani kvalitetni materiali, tako je školjka iz kar 8 mm debelega akrila avstrijskega proizvajalca Senoplast, cevljenje je od proizvajalca Waterway, elektronika od enega od vodilnih proizvajalcev elektronik za masažne bazene kanadskega Gecka, črpalke pa od priznanega proizvajalca DXD.

Na voljo so tako zelo dobro opremljeni masažni bazeni v izvedbi Plus, kjer je eden od kriterijev zagotovitev cenovno ugodnega izdelka, s tem da seveda ni kompromisa v smislu tega, da bi se zaradi tega vgrajevale cenejše komponente in materiali. Za tiste, ki pa želijo polno “razkošje”, pa je na voljo izvedba Privilege, kjer je poleg večjega števila šob/črpalk na voljo tudi dodatna izolacija ter dodatki, ki pripomorejo še k boljšemu počutju (npr. dodatna LED razsvetljava, zvočni sistem).

 

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.