Platinum Spas

 

platinum_masazni_bazen_jacuzzi_background

Vodilni angleški dobavitelj Platinum Spas, z več kot 15 letnimi izkušnjami v industriji masažnih bazenov zagotavlja najvišje standarde. Masažni bazeni Platinum Spas imajo že serijsko vgrajenih precej dodatkov, kljub temu pa cena ostaja zelo ugodna.  

Platinum Spas (kljub temu, da so masažni bazeni zelo bogato opremljeni) zagotavlja izjemno konkurenčne cene na način, ki se ga že nekaj časa poslužujejo velike multinacionalke in sicer, da je proizvodno linijo preselil v Azijo, saj so tam stroški proizvodnje bistveno nižji kot v Evropi. Končni rezultat je tako, da kupec plača za enak (ali celo boljši izdelek z več opreme) manj, kot bi sicer.

Preden se prične izdelava masažnega bazena Platinum, ga izkušena ekipa angleških strokovnjakov in inovatorjev skrbno načrtuje več let (materiali, oblika, vgradnja komponent). Ti strokovnjaki poskrbijo, da boste resnično dobili vrednost za sorazmerno nizko ceno, ki jo plačate. Vsak masažni bazen Platinum, ki pride iz proizvodne linije se nato neprekinjeno testira 72 ur. Vendar to še ni vse. Potem ko masažni bazen prispe nazaj v Veliko Britanijo (sedež v Chesterfieldu), se vsak masažni bazen še dodatno temeljito preizkusi.

Zagotavljanje kakovosti je ena od temeljnih vrednot Platinum Spas. Inženirji in tehniki Platinum Spas tako še večkratno preverijo vse; od školjke, ohišja, vseh elektronskih komponent, .. vse z namenom, da kupec dobi brezhiben izdelek.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.